Eerste Hulp in de Kinderopvang

Eerste hulp voor kinderen

Per 1 januari 2018 trad de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) in werking. Een BHV/EHBO voor Kinderen opleiding is door deze wet verplicht gesteld; kinderopvang is een vak.
Dit boek voorziet diegenen die in dit vak werken van de juiste informatie betreffende de eerste hulp. Alle onderwerpen zijn overzichtelijk gecategoriseerd en de handelingen zijn stap voor stap helder beschreven en met duidelijke foto’s toegelicht.

Editie

1edruk

Pagina’s

64

Prijs

€12.95

ISBN

00000

Over het boek

Ook is te vinden wat in de verbandtrommels bij kinderdagverblijven etc. moet zitten. De methodes die in dit boek worden beschreven voldoen aan de laatste richtlijnen voor het behalen van diploma’s Eerste Hulp aan Kinderen van diverse opleidingsorganisaties zoals het NIBHV, Het Oranje Kruis en NIKTA.

Gecombineerd met praktijkoefeningen geeft dit boek een goede basis voor het behalen van de benodigde certificaten. Combineer dit boek met het boek Bedrijfshulpverlener van Edustore voor een zo efficiënt mogelijke EHBO/BHV opleiding in de kinderopvang.

Over de auteurs

Marion van den Hurk-Ditmar

Naast instructeur Eerste Hulp is Marion auteur van een aantal boeken op het gebied van EHBO/BHV. Als auteur van EHBO Leren&Doen, is zij een ervaren auteur en kenner op het gebied van eerstehulp.
Daarnaast zit Marion in de commissie van het Oranje Kruis om de accreditaites te beoordelen.

Pim de Ruijter

Anesthesioloog-intensivist bij het VieCuri Medisch Centrum.
Ook is Pim initiatiefnemer van de Veldnorm Evenementenzorg en heeft hij ook al een aantal boeken over eerste hulp op zijn naam staan, waar onder EHBO Leren & Doen en Eerste hulp in de Wildernis.

 

Het boek van binnen

De handelingen zijn stap voor stap helder beschreven.

Met duidelijke foto’s toegelicht.

Download de inhoudsopgave

Het is niet gek als je benieuwd bent naar wat het boek je daadwerkelijk te bieden heeft. Interesse? Download dan nu de inhoudsopgave!